вторник, 27 септември 2011 г.

Защо си мисля, че безредиците тези дни са организирани от членове на БСП и бивши агенти на ДС

Вероятно ще се зачудите, но аз мисля, че всички тези безредици и протести из страната не се случват случайно, а са много добре планирани и подготвени.

Ето моята гледна точка.

Преди няколко седмици нашият президент направи едно изказване, което ме учуди невероятно много. Даже си помислих „как може президент на държава да направи подобно изказване? Не е ли твърде опасно да се чуе подобно нещо от устата на президент?”. Тогава въобще не подозирах какво е планирано и дори не знаех, че нещо е планирано. Но, ето нà. Оказа се, че сегашните управляващи не управляват според изискванията на бившите агенти на ДС.

Какво каза президента ни преди няколко седмици? Думите му бяха „хората говорят, че се усещат революционни настроения”. РЕВОЛЮЦИОННИ НАСТРОЕНИЯ????? Тези думи ги изрича нашият президент? Тогава не знаех, че той просто иска да направи война.

Нека да започнем с преразказ на случката от Катуница. В Катуница е нагнетявана омраза най-вече от страна на ромския цар към българите. Постоянните кавги и заплахи от негова страна в един момент са ескалирали до убийство, но в добре подбран момент.

Убийството на момчето на пръв поглед изглежда като поредния битов скандал. Малко преди него, доколкото вече знаем от местни хора, цар Киро си е застраховал недвижимото имущество и си е изнесъл всички ценни вещи от домовете. Когато феновете влезли в къщите му нямало нито мебели, нито скъпи предмети (http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052306). Макар и убийството в първия ден да не е предизвикал голям медиен (или полицейски) интерес, то организираната група от футболни фенове, подпалващи циганските къщи докарва в последствие всички възможни медии на място. За съжаление полицията там остава безучастна, макар и да са гледали как се подпалват къщите на царя. Не са се месили и не са предотвратявали случващото се. Не напразно на журналистически въпрос местния полицейски началник казва, че подпалвачите няма да бъдат арестувани сега, а когато му дойде времето.

По-натам медиите така шумно разнасят случая, че хората остават възмутени от случващото се. Все пак цар Киро бива прикрит нейде от някого в МВР, прави лъжливи изказвания по телефона, хвърля обвинения и се крие.

Бойко Борисов обвинява за случващото се полицията, но не в частност министъра, а бивши агенти на държавна сигурност заедно със сегашния ни президент, цар Киро и хората му (вероятно и той е бивш агент) и политически лидери на опозиционни партии. Последните бързат да искат оставката на министъра на вътрешните работи, който вероятно няма нищо общо с това и е в отпуска.
Избрали са прекрасен момент. Сега става ясно дори, че истинския убиец на момчето не е този, който е заловен, а е някъде в Турция и се прикрива.

И така, неудобното за доста хора правителство, което не можаха за две години да свалят с вот на недоверие, днес се опитват да свалят чрез бунтове. В най-лошия случай за предателите ще остане падналия рейтинг на управляващите точно преди изборите и евентуалното им спечелване на президентски пост или някое и друго място в местната власт – за да продължат да си въртят далаверите.

Изключително смел план са си поставили и сега бързат да го изпълнят. Чудя се даже как са попаднали онези страници с шокиращо съдържание (уж от къщите на царя) у бившия министър на вътрешните работи. Вероятно са изфабрикувани.

Ние обаче трябва да запазим спокойствие. Конфликтът не е етнически, а политически. Просто вместо в парламента битката се води на улицата, а политиците се възползват максимално от обстановката.

Не бих искал да бъда управляван от предатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар